پرداخت بالای 25 میلیون با شناسه واریز در صرافی اکس اونیکس

پرداخت بالای 25 میلیون با شناسه واریز در صرافی اکس اونیکس

شناسه واریز یا همان شماره پرداخت، به طور متداول از طریق بانک‌ها، نهادها و سایر نهادهای مشابه به مشتریان اختصاص داده می‌شود و معمولا یک کد 15 رقمی است. این شناسه به مشتری این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به اعلام شماره حساب مقابل، به صورت ایمن و با مبلغی بیشتر از سقف معمولی تراکنش‌های روزانه، وجه مورد نظر خود را به حساب مورد نظر واریز کند.

احتمالا در هنگام کار با صرافی‌های مختلف با محدودیت‌هایی در انتقال وجه مواجه شده‌اید. اما مهم این است که راه‌حل‌های مختلفی برای حل کردن این محدودیت‌ها وجود دارد. یکی از بهترین روش‌ها برای از بین بردن این مشکلات، استفاده از روش پرداخت با شناسه واریز است. در ادامه در مورد این روش و مزایای آن توضیح می‌دهیم.

شناسه واریز چیست؟

در حال حاضر، با بهره‌مندی از پلتفرم‌های نوآورانه برای انتقال وجه بین حساب‌های بانکی، این فرآیند به شکل قابل توجهی سریع‌تر و آسان‌تر از گذشته انجام می‌شود. افزون بر این، با استفاده از شناسه پرداخت، این پروسه به طور چشمگیری ساده‌تر شده است. اما شناسه واریز چیست؟

شناسه پرداخت یا واریز به یک کد 15 رقمی گفته می‌شود که پس از درخواست خریدار به او اختصاص داده می‌شود تا فرآیند انتقال وجه را با استفاده از آن انجام دهد. این شناسه پرداخت در مواقعی که نیاز به ارائه جزئیات حساب بانکی وجود دارد، به عنوان گزینه‌ای مناسب ظاهر می‌شود. با استفاده از شناسه، علاوه بر عدم وجود محدودیت‌های سقف مبلغ انتقالی در طول روز، رهگیری تراکنش‌ها نیز به سادگی امکان‌پذیر می‌شود. به این ترتیب کسب‌وکارها دیگر نیازی به انجام فرآیندهای زمان‌بر برای بررسی جزئیات کامل تراکنش‌ها نخواهند داشت.

کاربردهای واریز شناسه دار

شرکت‌های مالی، مراکز ارزی، بیمه‌ها، شرکت‌های پخش، سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها، موسسات، مدارس، هتل‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز خیریه می‌توانند به شعب بانکی مراجعه کرده و برای جمع‌آوری وجوه از طریق امضای یک تفاهم‌نامه با شناسه واریز، اقدام کنند. به این ترتیب مشکل انتقال وجوه با مبالغ بالا را برای کاربران و مشتریان خود آسان می‌کنند.

پس از امضای تفاهم‌نامه، این افراد قادرند به وسیله شناسه واریز، وجوه را انتقال دهند. در این روش، صاحبان کسب‌وکار می‌توانند با شناسایی ارسال‌کنندگان وجوه، واریزهای حساب خود را دسته‌بندی کرده و با علامت‌گذاری، واریزهای مرتبط را ردیابی نمایند. به این ترتیب، سرویس شناسه واریز به‌خوبی برای انتقال وجه به شماره کارت و شماره کارت مجازی مناسب است.

پرداخت با واریز شناسه دار در صرافی

واریز با شناسه در اکس‌اونیکس، یک روش موثر برای انتقال وجه به حساب کاربری در صرافی ارز دیجیتال است. این روش با ایجاد یک شناسه منحصر به فرد برای هر تراکنش، به کاربران این امکان را می‌دهد که بدون هیچگونه محدودیتی وجه خود را به حساب صرافی ارسال کنند.

در مقایسه با روش سنتی واریز به صرافی، که کاربران از طریق درگاه پرداخت بانکی وجه خود را به حساب کاربری در صرافی منتقل می‌کنند، واریز با شناسه این امکان را فراهم می‌کند که سقف واریز روزانه توسط بانک مشخص نشده و کاربران می‌توانند به صورت آزادانه به وجه خود دسترسی داشته باشند. به عنوان مثال، درگاه بانکی داخل صرافی اکس‌اونیکس با سقف واریز روزانه ۲۵ میلیون تومان محدود نمی‌شود.

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
سه راهکار برای ترید بدون سرمایه ؛ ویژه ایرانی ها

در این روش واریز، شما می‌توانید از طریق موبایل‌بانک/همراه بانک یا حتی از طریق شعب بانک‌ها به حساب خود در اکس‌اونیکس وجه واریز نمایید. کافی شناسه واریز مربوط به مبدا تراکنش خود را ثبت نمایید که روش انجام آن در ادامه توضیح داده شده است.

مراحل واریز با شناسه در صرافی اکس‌اونیکس

حال که دانستیم شناسه واریز چیست و چه کاربردهایی دارد، در ادامه در مورد نحوه پرداخت مبالغ بالای 25 میلیون تومان با استفاده از شناسه واریز توضیح داده و مراحل انجام این کار را در صرافی اکس اونیکس شرح می‌دهیم.

  1. در ابتدا لازم است که پس از ثبت نام در صرافی و انجام احراز هویت، وارد حساب کاربری خود شوید. برای پرداخت وجه از بخش کیف پول گزینه واریز را انتخاب نمایید.
  2. پس از انتخاب واریز، دو نوع واریز برای شما نشان داده می‌شود:
  • واریز با درگاه
  • واریز با شناسه

طبیعی است که برای انجام واریز شناسه دار باید گزینه دوم را انتخاب نمایید.

  1. بعد از انتخاب واریز با شناسه، می‌توانید یکی از روش‌های پرداخت ساتنا، پایا، روش حساب به حساب بانک ملت یا پرداخت پل (تا سقف 15 میلیون تومان) را برای انتقال مبلغ مورد نظر خود انتخاب نمایید. در ادامه هریک از این روش‌های انتقال وجه را توضیح می‌دهیم.

ساتنا چیست؟ پرداخت شناسه دار با ساتنا

ساتنا، سامانه تسویه ناخالص آنی، یک سامانه الکترونیکی است که به صورت مخفف با نام «ساتنا» شناخته می‌شود. این سامانه برای انجام فرآیند نقل و انتقال پول بین تمامی بانک‌ها و مؤسسات مالی بزرگ ایجاد شده است.

ساتنا پول را به‌صورت آنلاین و حضوری از یک بانک به دیگری منتقل می‌کند. تمامی مبادلات بین‌بانکی این سامانه به‌صورت فوری انجام می‌شود و تسویه آنها به‌صورت لحظه‌ای انجام می‌پذیرد. این ویژگی باعث می‌شود که انتقال وجه از طریق ساتنا قطعی و بدون امکان بازگشت یا لغو باشد.

محدودیت‌های سامانه ساتنا

فرآیند انتقال وجه در سامانه ساتنا، همانند دیگر انتقالات مالی در سیستم بانکی کشور، با محدودیت‌ها و شرایط خاصی همراه است که به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:

  • انتقال وجه از طریق ساتنا با استفاده از شماره شبای حساب مقصد امکان‌پذیر است و نیاز به شماره کارت یا شماره حساب ندارد.
  • حداکثر میزان انتقال وجه حضوری توسط ساتنا تعیین شده نیست، اما در حالت اینترنتی دارای سقف مشخصی است و متغیر بین بانک‌ها ممکن است.
  • در سامانه‌های آنلاین بانکی، تمام پرداخت‌های ۵۰ میلیون تومانی و بالاتر با استفاده از ساتنا انجام می‌شود.
  • سقف انتقال وجه در ساتنا به میزان دلخواه مشتری تعیین می‌شود و اگر انتقال از داخل شعبه انجام شود، محدودیت ندارد اما سقف انتقال از طریق موبایل‌ بانک و اینترنت بانک‌ها ممکن است متفاوت باشد.
  • امکان واریز تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان برای کاربران در دسترس است.
  • در صورت واریز حضوری هیچ محدودیتی وجود ندارد اما با توجه به قوانین بانک مرکزی در خصوص پیشگیری از پول‌شویی، علت این انتقال باید با شفافیت و با مبالغ بالا اعلام شود.

سامانه پایا چیست؟ معرفی و محدودیت‌ها

سامانه پایا به عنوان یک سامانه تسویه ناخالص آنلاین، امکان انجام تبادلات بین‌بانکی را برای مشتریان فراهم کرده است. این سامانه به بانک‌های عضو خود این امکان را می‌دهد که به درخواست کاربر، دستورات واریز و برداشت وجوه را به حساب‌های سایر بانک‌ها به صورت اتوماتیک صادر کنند.

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
نحوه تبدیل ارز دیجیتال به تتر در کوینکس + تبدیل تتر به شیبا

واریز مستقیم پایا یک نوع پرداخت است که به صاحب حساب اجازه می‌دهد در بازه‌های زمانی معین، مبالغی از حساب خود برداشت کند و به حساب اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر در همان بانک یا بانک‌های دیگر انتقال دهد.

برای مثال، فرض کنید که شما هر ماه نیاز به تهیه مقدار مشخصی تتر برای انجام معاملات در صرافی اکس‌اونیکس دارید. با استفاده از سامانه پایا، شما می‌توانید یک‌بار اطلاعات موردنیاز را وارد کنید، گزینه‌های مختلف را تعیین کنید و سپس واریز خود را به صورت اتوماتیک انجام دهید. این وجوه به حساب اشخاص یا به‌عنوان مثال، به حساب صرافی تبدیل می‌شوند و مبلغ موردنظر تا زمان تعیین‌شده در حساب شما باقی می‌ماند.

محدودیت‌های سامانه پایا

حداقل میزان انتقال وجه در سامانه پایا یک ریال و حداکثر صد میلیون تومان است. برای انتقالات بیشتر از این میزان، می‌توانید از سامانه ساتنا استفاده کنید یا وجه موردنظر خود را به صورت چند درخواست مجزا انتقال دهید. در ساتنا، محدودیتی برای جمع مبلغ انتقالات در یک دستور پرداخت وجود ندارد.

با توجه به امکان عدم امکان برگشت یا حذف دستور پرداخت پس از تسویه در سامانه پایا، کاربران توصیه می‌شود که با دقت فرم مربوطه را تکمیل کنند تا هیچ مشکلی در خصوص واریز وجه به حساب موردنظر در بانک مقصد به‌وجود نیاید. اگر کاربر در تکمیل اطلاعات فرم مربوطه اشتباهاتی داشته باشد، بانک ارسال‌کننده‌ی دستور پرداخت هیچ‌گونه مسئولیتی را در این زمینه نخواهد پذیرفت.

انتقال وجه از طریق حساب به حساب

روش انتقال وجه از طریق حساب به حساب مختص حساب‌های بانک ملت بوده و به شما این امکان را می‌دهد که به سرعت و در هر زمانی از شبانه روز، از طریق اپلیکیشن «همراه بانک ملت» وجه خود را به حساب صرافی اکس اونیکس واریز کنید. این تراکنش در این روش در زمانی کوتاه تر از ۲۰ دقیقه انجام می‌شود و سقف تراکنش نیز به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان محدود می‌شود. به منظور انجام این عمل، می‌بایست مبلغ موردنظر را به شماره حساب صرافی اکس‌اونیکس که همان ۱۰ رقم آخر شماره شبا می‌باشد، واریز کنید.

مزایای پراخت با شناسه واریز

همان‌گونه که در بالا ذکر شد، استفاده از شناسه واریز در انتقال وجوه با مزایای متعددی همراه است، که مهمترین آنها عبارتند از:

  • تسهیل در همه تراکنش‌های بانکی، افزایش سرعت در رسیدگی و پیگیری وضعیت هر یک از آنها و کاهش جرائم کلاهبرداری ناشی از ارائه رسید جعلی یا کاهش مقدار واریزهای مبالغه
  • امکان انتقال مبالغ بیشتر از سقف تعیین شده برای هر تراکنش در طول روز
  • امکان شناسایی افراد یا سازمان‌های انتقال‌دهنده وجه و دسته‌بندی واریزها بر اساس سازمان، شرکت، ارائه‌دهندگان خدمت یا فروشندگان کالا که اطلاعات شناسه واریز را به مشتریان ارائه می‌دهند.

پرداخت از طریق سامانه پل

«پل» یا سامانه پرداخت لحظه‌ای، جدیدترین سامانه بانکی است که در سال 1400 توسط بانک مرکزی راه‌اندازی شده است. مشتریان بانک می‌توانند از طریق این سامانه، مبالغ نسبتا پایین و با تعداد بالا را به‌طور لحظه‌ای و آنی منتقل کنند. انتقال وجه از طریق سامانه پل، همانند سایر سامانه‌های پرداخت بین‌بانکی که بانک مرکزی در سال‌های اخیر راه‌اندازی کرده است، شرایط خاص خود را دارد. این سامانه از شماره شبا یا شماره حساب برای انتقال وجه استفاده می‌کند و امکان استفاده از شماره کارت با این روش وجود ندارد؛ چرا که ارائه شماره کارت از نظر امنیتی مطمئن نیست و استفاده از شماره حساب یا شبا روش امن‌تری محسوب می‌شود.

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
اشتباهات رایج تریدرها و راهکارهای جلوگیری از آن

همچنین، این سامانه به‌طور 24 ساعته فعال است و عملیات انتقال وجه در همه ساعات شبانه‌روز امکان‌پذیر است. سامانه پل در واقع یک سامانه الکترونیکی برای نقل و انتقال وجوه نه‌چندان زیاد از یک شماره شبا به یک شماره شبای دیگر است. کابرانی که قصد انتقال وجه تا سقف 15 میلیون تومان را دارند، می‌توانند به‌راحتی از این سامانه استفاده کنند.

تفاوت سامانه‌های انتقال وجه

  • سقف انتقال وجه در سامانه پل به میزان 15 میلیون تومان محدود شده است. در حالی که در سیستم کارت به کارت، این سقف 10 میلیون تومان تعیین شده (به‌رغم اینکه برخی از بانک‌ها برای این روش هم سقف 15 میلیون تومان را در نظر گرفته‌اند). در سامانه پایا، سقف انتقال 100 میلیون تومان تعیین شده و در سامانه ساتنا، حداکثر مبلغ واریز به صورت اینترنتی 100 میلیون تومان است. البته در حالت حضوری این محدودیت مبلغ وجود ندارد.
  • کارمزد انتقال وجه در سامانه پل برابر با 0.02 درصد (دو صدم درصد) است. همچنین در سامانه ساتنا نیز کارمزد عملیات انتقال وجه همان مقدار است اما در سامانه پایا، این کارمزد به نسبت کاهش یافته و برابر با 0.01 درصد (یک صدم درصد) تعیین شده است. در مورد سیستم کارت به کارت، کارمزد انتقال وجه به نوعی وابسته به مبلغ واریز است؛ حداقل کارمزد برای واریز تا یک میلیون تومان 600 تومان و حداکثر کارمزد برای واریز میان 14 تا 15 میلیون تومان به میزان 3960 تومان محدود می‌شود.
  • تفاوت دیگر سامانه پل با سامانه‌های پایا و ساتنا در زمان انتقال و دریافت وجه است. در این زمینه، سامانه پل، همانند سیستم کارت به کارت، در تمام روزهای سال و تمام ساعات شبانه‌روز فعالیت دارد و مبلغ واریز شده به طور فوری به حساب گیرنده منتقل می‌شود. البته، در حالت مراجعه حضوری، این عملیات تنها در ساعات کاری بانک قابل انجام است. به عبارت دیگر، انتقال وجه در سامانه ساتنا تنها از ساعت 8 تا 14:30 از شنبه تا پنج‌شنبه امکان‌پذیر است و در سامانه پایا نیز محدود به روزهای کاری و چهار بازه زمانی است، که آخرین آنها ساعت 17:45 دقیقه است. در سامانه پایا، واریزهایی که بعد از ساعات اداری انجام شود، در روز کاری بعد به حساب گیرنده منتقل می‌شوند اما در سامانه ساتنا، همانند سامانه پل و روش کارت به کارت، مبلغ واریزی به صورت فوری به حساب گیرنده وارد می‌شود.
Bitcoin cryptocurrencies and graph statistic background

جمع‌بندی

با توجه به اینکه در روش‌های متداول پرداخت وجه به حساب صرافی‌ها محدودیت زیر 25 میلیون تومان وجود داشت، بسیاری از کاربرانی که قصد واریز مبالغ بیشتر را داشتند، دچار مشکل می‌شدند. اکنون به اضافه شدن امکان واریز شناسه دار در صرافی اکس اونیکس، این مشکل حل شده است و کاربران می‌توانند به راحتی با یکی از روش‌هایی که در بالا توضیح داده شد، مبالغ دلخواه خود را به حساب کیف پول خود واریز کنند.

به این مطلب امتیاز دهید

0.00 /5
تعداد شمارش آرا : 0

همانطور که این مطلب را مفید دیدید

مارا در شبکه های اجتماعی نیز دنبال کنید

دیدگاه خود را نسبت به این مطلب برای ما ارسال کنید

ارسال دیدگاه

دیدگاه های کاربران

    دیدگاهی وجود ندارد