تتر چگونه سود می دهد ؟ آیا با تتر می‌توان به سود رسید؟

تتر چگونه سود می دهد ؟ آیا با تتر می‌توان به سود رسید؟

سوالی که این روزها با توجه به نوسان بازار ارز و دلار ذهن بسیاری را مشغول به خود ساخته است این است که آیا می‌توان از طریق سرمایه گذاری روی تتر به سود رسید؟ آیا تتر انتخاب مناسبی برای سرمایه‌گذاری است؟ تتر چگونه سود می‌دهد؟ آینده تتر چیست؟

جواب خوشحال کننده‌ای که به تمامی این سوال‌ها می‌توان داد این است که: بله، تتر گزینه‌ی بسیار مناسبی برای سرمایه‌گذاری و کسب سود در بازار این روزهای کشور است. اما مانند هر سرمایه گذاری دیگری اما و اگرها و شروط خود را دارد. برای کسب اطلاعات درمورد این معامله‌ی پر سود در ادامه‌ی این مقاله با ما همراه باشید.

ماهیت تتر چیست؟

تتر سومین ارز دیجیتال محبوب در بازار ارزهای دیجیتال است. این ارز دیجیتال با ارزش ثابت 1 دلار به صورت روزانه در حال معامله است و یکی از دلایل محبوبیت آن عدم تغییر محسوس قیمت آن است. پشتوانه‌ی ارز دیجیتال تتر، دلار آمریکاست و به همین دلیل ارزش آن تقریبا همواره ثابت و برابر با 1 دلار است. همین موضوع باعث شده که به منبع درامد مناسب، پناهگاه و گزینه‌ی بسیار به‌صرفه‌ای برای سرمایه گذاران تبدیل شود. به این صورت که تریدرها در صورت بروز نوسان زیاد در بازار ارز دیجیتال، دارایی‌های خود را به تتر تبدیل می‌کنند و به دلیل ماهیت قیمت ثابت آن به این ترتیب از کاهش شدید ارزش دارایی خود جلوگیری می‌نمایند. به همین دلیل لقب “پناهگاه تریدرها” را برای آن انتخاب کرده‌اند. تمامی تریدرها می‌توانند برای خرید و فروش تتر به صرافی‌های معتبر مانند اکس اونیکس مراجعه کنند.

استیبل کوین تتر که به نماد USDT در بازار نمایش داده و معامله می‌شود، رایج‌ترین نوع استیبل کوین است؛ به این معنی که استیبل کوین‌های دیگری نیز وجود دارند که همانطور که دلار پشتوانه‌ی تتر است، پشتوانه‌های دیگری از میان ارزها دارند. برای مثال EURT استیبل کوینی است که پشتوانه‌ی آن یورو است. CNHT با پشتوانه‌ی یوان چین و XAUT با پشتوانه‌ی طلا نیز در بازار معاملاتی ارزهای دیجیتال وجود دارند.

با توجه به وجود دیگر استیبل کوین‌ها در بازار، تریدرها و معامله‌گران می‌توانند از میان آن‌ها نیز گزینه‌های مناسب دیگری برای سرمایه‌گذاری و حفظ دارایی‌های خود انتخاب کنند اما به دلیل ماهیت ثابت شده‌ی تتر گزینه‌ی بسیار مناسب‌تری است که بهتر است هر تریدری آن را مدنظر خود قرار بدهد.

این موضوع که قیمت ارز دیجیتال تتر ثابت و در هرجای دنیا برابر با 1 دلار است باعث نمی‌شود که نتوان از آن سود کسب کرد. اگر همانند یک بازار ارز فیات معمولی به آن نگاه کنیم، همواره می‎توان با خرید و فروش دلار در بازار به سود رسید که البته ریسک ویژه‌ی خود را هم دارد. از آنجایی که تتر نیز معادل ارز دیجیتالی دلار است، بنابراین می‌توان با خرید و فروش تتر در بازار ارز دیجیتال هم به سود رسید. اما تتر چگونه سود می‌دهد؟ در ادامه توضیح خواهیم داد.

تتر چگونه سود می‌دهد؟

یکی از بزرگترین علایق ما ایرانی‌ها و در کل افرادی که در سراسر دنیا به دنبال سود خوب هستند، کسب سود به شیوه‌ی درآمد غیرفعال یا passive income است. برای توضیح به زبان ساده می‌توانیم به فرایند ذخیره‌ی پول در یک حساب بانکی اشاره کنیم که ماه به ماه به آن سود تعلق می‌گیرد و صاحب حساب بدون آن که فعالیتی انجام داده باشد، از این سود می‌تواند به راحتی استفاده کند.

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
نمودار لحظه‌ای دامیننس تتر + آموزش تحلیل و استراتژی معامله با USDT.D

1.      سوددهی تتر از طریق وام

در دنیای ارزهای دیجیتال دقیقا اتفاقی مشابه رقم می‌خورد. همانند ارز فیات، با ارز دیجیتال هم می‌توان وام گرفت و از آن استفاده کرد. البته این وام‌ها بیشتر برای کمپانی و شرکت‌های بزرگ مفید و مورد استفاده است. اما سوال اصلی این است: در دنیای واقعی بانک‌ها مسئول تامین پول برای وام هستند و تامین این پول از طریق سرمایه‌گذاری دولت و بخش خصوصی در بانک و پول‌هایی که افراد عادی در بانک می گذارند، انجام می‌شود. ارز دیجیتال مورد نیاز برای وام در دنیای رمز ارزها چگونه تامین می‌شود؟

طی سال‌های اخیر سایت‌ها و کمپانی‌هایی راه اندازی شده‌اند که کار اصلی آن‌ها دقیقا مانند بانک، تامین رمز ارز لازم برای وام گیرندگان است. تریدرها می‌توانند از میان انواع ارز دیجیتال موجود باتوجه به نیاز خود، رمز ارز مورد نظر را انتخاب کرده و از آن برای خود وام تهیه کنند. در میان تمام این رمز ارزها، تتر به دلیل مزایایی که دارد گزینه‌ی بسیار مناسب‌تری برای وام گیرندگان است.

از جمله مزایای تتر به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • USDT در بازار جهانی بسیار محبوب است و همواره در حال تبادل است.
  • پشتوانه‌ی محکمی دارد.
  • منابع تامین زیاد و اجتماع بزرگی از خریداران و فروشندگان دارد.
  • این کوین امنیت بالایی دارد، نرخ آن ثابت است و نسبت به دیگر کوین‌های بازار کمتر دچار نوسان و کاهش قیمت می‌شود.
  • سرعت تبادل در شبکه‌ی USDT روی اتریوم نسبت به دیگر شبکه‌ها بسیار بیشتر است.
  • ارز رزرو آن دلار است.

و اما بهتر است در کنار مزایا، به معایب آن، هرچند که کم باشند نیز اشاره کنیم. معایب تتر عبارتند از:

  • مقادیر زیاد فی یا کارمزد تراکنش (البته در صورتی که از erc20 استفاده کنید.)
  • متمرکز بودن آن که در تضاد با اصول کریپتوکارنسی است.
  • مدیریت تتر همواره دچار مشکلات کوچک و بزرگ بوده است.

همانطور که متوجه شدید و در بالا توضیح داده شد، در حالی که بازار کلی ارز‌های دیجیتال در نوسان است و تریدرهای زیادی برای هرکدام از اتفاقاتی که رخ می‌دهد دچار استرس و اضطراب می‌شوند، شما می‌توانید بدون نگرانی و از راه نگهداری ارز دیجیتال تتر در برخی پلتفرم‌ها به سود برسید. افراد زیادی در سراسر دنیا برای تبادلات خود از USDT تتر استفاده می‌کنند. بنابراین ما هم می‌توانیم به این بازار بپیوندیم و از آن سود کسب کنیم.

4 مورد از پلتفرم‌های مناسب برای کسب سود غیرفعال در زیر نام برده شده‌اند.

  1. پلتفرم کوین ربیت یا CoinRabbit

سایت کوین ربیت برای نگهدارندگان استیبل کوین تتر در آن تا 10% سود در نظر گرفته است. این در حالی است که هیچ مبلغ کارمزدی نیز از نگهدارندگان کسر نمی‌کند. البته با استفاده از کوین ربیت می‌توانید با نگهداری USDT TRC20 نیز سود کسب کنید. کارمزد تراکنش آن کمتر از 1 USDT است. TRC20 همان تتر است که روی بلاکچین ترون یا TRON کار می‌کند و معامله می‌شود. البته مسلما برای افرادی که از USDT ERC20 نیز استفاده می‌کنند گزینه‌ی کسب سود وجود دارد. ERC20 نیز تتر بر روی شبکه‌ی اتریوم است.

در کوین ربیت می‌توانید به صورت کاملا ناشناس رمز ارز خود را واریز کنید. این سایت نیازی به ثبت نام و KYC ندارد. علاوه بر این، این پلتفرم استفاده از این امکانات را برای ناشناس ماندن کاربران خود بسیار ساده ساخته است. تمام مراحل واریز رمز ارز در آن بین 10 تا 15 دقیقه طول می‌کشد. برای کاربران نیز هیچگونه محدودیتی وجود ندارد؛ یعنی کاربران به راحتی می‌توانند مبلغ واریزی در حساب خود را تا هر عددی که بخواهند بالا ببرند، به راحتی ارز دیجیتال را از حساب خود برداشت کنند و حساب‌های مختلفی برای خود باز کنند. کوین ربیت تمامی این خدمات را بدون دریافت هزینه‌ یا کارمزد اضافی از کاربر ارائه می‌کند. روند تعلق گرفتن سود به حساب کاربران به محض کامل شدن تراکنش آن‌ها در سایت آغاز می‌شود.

  1. پلتفرم یو هولدر یا YouHolder
مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
تتر یا اتریوم؟ کدامیک را بخریم؟

در پلتفرم یوهولدر می‎توانید سود بسیار خوبی برای نگهداری USDT در حساب پس‌انداز خود کسب نمایید. ذخیره‌ی USDT در این پلتفرم تا 12.3% سود سالانه را برای شما به ارمغان می‌اورد. روند تعلق گرفتن سود به شما بلافاصله بعد از واریز USDT به حساب یوهولدر خودتان آغاز می‌شود. سودها به صورت هفتگی برای شما واریز می‌شوند.

یو هولدر علاوه بر تتر، ارزهای دیجیتال بیشتری نیز دارد که از لیست آن می‌توانید ارز مورد نظر را برای نگهداری انتخاب کنید. این کار نسبت به ترید کردن ریسک کمتر و به مراتب سود بیشتری دارد. با توجه به اینکه USDT درمیان استیبل کوین‌ها رواج بیشتری برای معاملات دارد و سردمدار استیبل کوین‌هاست، یوهولدر بهترین و پیشرفته ترین کیف پول‌ها را برای نگهداری ایمن این رمز ارز در اختیار شما می‌گذارد.

  1. پلتفرم سلسیوس یا Celsius

در پلتفرم سلسیوس سود سالانه شما برای نگهداری تتر تا 11.21% نیز بالا می‌رود. با استفاده از محاسبه‌گر این سایت می‌توانید به ویژگی‌های مهم سایت، رتبه بندی‌ها و محاسبه‌ی سود احتمالی سالانه دسترسی داشته باشد. این قابلیت به شما امکان آن را می‌دهد تا بدون توجه به آنکه تریدر حرفه‌ای یا تازه‌کار باشید، فرصت کسب درآمد و حفاظت از دارایی خود را در برابر نوسانات پیش بینی ناپذیر بازار داشته باشید.

علاوه بر نگهداری تتر و دریافت جایزه و سود برای این کار، می‌توانید دارایی تتر خود را چند برابر کنید. با واریز و ذخیره‌ی USDT در این پلتفرم، سود بیشتری نسبت به بانک‌های بین المللی نصیب شما خواهد شد.

روند ثبت نام در سلسیوس بسیار ساده است:

با استفاده از آدرس ایمیل و تایید هویت خود، حساب سود و سپرده‌ی شما آماده می‌شود.

  1. نکسو یا Nexo

در نکسو تا 12% سود برای استیبل کوین تتر به شما تعلق می‌گیرد. تنها شرطی که این پلتفرم برای اختصاص سود به شما دارد این است که 10% از پورتفولیوی سرمایه گذاریتان را توکن نکسو تشکیل بدهد. پس از گذشت 24 ساعت از اولین واریز در حساب نکسو، تعلق گرفتن سود آغاز می‌شود و علاوه بر آن توکن نکسو نیز به شما پرداخت می‌شود. با توجه به امتیاز شما در رده‌بندی مشتریان وفادار، میزان برداشت ماهانه از این حساب متفاوت خواهد بود. اگر 10% از پرتفولیوی شما را توکن نکسو به خود اختصاص دهد، 3 برداشت رایگان در ماه به شما تعلق می‌گیرد. کاربرانی که کمتر از 5% از پورتفولیوی آن‌ها را توکن نکسو تشکیل دهد اجازه‌ی برداشت رایگان نخواهند داشت.

ریسک دریافت سود با استفاده از پلتفرم‌های لندینگ چقدر است؟

اگر حساب کاربری شما در یکی از پلتفرم‌های معتبر باشد، خطر از دست دادن پول در آن‌ها بسیار کمتر است. تبدیل دارایی به تتر همواره عاقلانه‌تر از آن است که رمز ارز موجودتان را برای سال‌ها و بدون دست خوردن رها کنید. همانطور که از نام استیبل کوینها برمی‌آید، ارزش آن‌ها همواره ثابت است که یعنی خطر شکست قیمت برایشان حذف شده است.

تنها مشکلی که پلتفرم‌های لندینگ ممکن است با آن رو به رو شوند، خطر ورشکستگی است. اگر وام گیرندگان زیادی از یکی از پلتفرم‌ها استفاده کنند، و درخواست وام آن‌ها زیاد شود، ممکن است پلتفرم قادر به تامین بودجه‌ی آن‌ها نشود و به این ترتیب دچار ورشکستگی شود.

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
همه چیز درباره انتخاب بهترین سیگنال خرید ارز دیجیتال

2.      فرایند استیکینگ و سوددهی تتر

اصطلاح استیکینگ در دنیای ارز دیجیتال به این معناست که کاربر مقداری از دارایی خود را برای مشارکت در کارایی و افزایش سرعت در شبکه قفل می‌کند. در واقع استیکینگ به نوعی سپرده‌گذاری در شبکه است که در ازای هر تراکنشی که در شبکه تایید شود به کاربر جایزه یا سود تعلق می‌گیرد.

این کار را با بسیاری از ارزهای دیجیتال موجود در بازار می‌توان انجام داد اما استیک کردن استیبل کوین محبوب‌ترین مدل است.

میزان سود شما برای استیک کردن به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. صرافی‌های مختلف میزان سود متفاوتی پیشنهاد می‌دهند. همچنین مدت زمانی که دارایی شما در شبکه قفل شود نیز در میزان این سود تاثیرگذار است.

با کمی تحقیق در صرافی‌های مختلف می‌توانید میزان سود هرکدام را با یکدیگر مقایسه کنید. اما بیشترین درصد سوددهی سالیانه تا به امروز متعلق به وبسایت یوهولدر بوده است. یو هولدر با 12.3% سود سالیانه و سودهای خرد دیگری که روی حساب شما اعمال می‌کند بالاترین میزان سوددهی را دارد. این وبسایت به صورت هفتگی با شما تسویه می‌کند و هر زمانی که بخواهید می‌توانید برداشت کنید که همین مورد بزرگترین مزیت این پلتفرم است.

صرافی‌های دیگری نیز در این زمینه فعالیت می‌کنند که معمولا محاسبات و شرایط پیچیده‌تری دارند. برای مثال صرافی بایننس برای پرداخت 10% سود به کاربران، شرط داشتن 2000 توکن تتر را دارد. اگر کاربر بین 2000 تا 75000 توکن داشته باشد سود به 3%، و اگر بیش از 75000 باشد تا 1% سقوط می‌کند. اما اگر هر مقدار توکن تتر خود را به مدت 30 روز در شبکه قفل کنید، 5% سود سالیانه به شما تعلق می‌گیرد.

یکی از مشکلات اصلی استیک کردن آن است که ممکن است حین مدت زمانی که کوین یا توکن خود را در شبکه استیک کرده‌اید، طی نوسانات بازار سود بیشتری به شما تعلق بگیرد اما به دلیل قفل بودن دارایی قادر به انجام معامله نخواهید بود. البته استیبل کوین‌ها از این مشکل در امان هستند چرا که قیمت آن‌ها رنج ثابتی دارد.

3.      آربیتراژ تتر

آربیتراژ به عمل خرید و فروش همزمان یک دارایی یکسان در بازارهای مختلف گفته می‌شود. سود این عمل از تفاوت قیمت بین صرافی‌ها و زمان‌های مختلف حاصل می‌شود.

برای درک بهتر مثالی از دلار کاغذی می‌زنیم. فرض کنید از فروشنده‌ی الف دلار را به قیمت 45000 هزار تومان می‌خرید و همان مقدار را به خریدار ب با تفاوت قیمت مثلا 46000 تومان می‌فروشید. در این برای هر دلار 1000 تومان سود نصیب شما می‌شود.

همچنین می‌توانید مانند بازار پول فیات، تتر را به استیبل کوین دیگری تبدیل کرده و سپس استیبل کوین دیگر را بفروشید. تمامی این فرایند نیاز به ریاضیات قوی، گوش به زنگ بودن، سرعت عمل بالا و اطلاع از وضعیت بازار دارد. در واقع سود اصلی در آربیتراژ از اختلاف قیمت هرچند ناچیز بین صرافی‌ها و فروشندگان و خریداران مختلف به‌دست می‌آید.

همانطور که در این مقاله مطالعه کردید با استفاده از تتر می‌توان به سود خوبی رسید. تنها نیاز این سود دهی، مطالعه و یافتن بستر مناسب است. برای خرید و فروش تتر همواره می‌توانید از صرافی معتبر اکس اونیکس استفاده نمایید. بهتر است برای تمامی معاملات خود از امنیت سایت‌ها و پلتفرم‌های مورد استفاده مطمئن شوید و از صرافی‌های قابل اطمینان استفاده نمایید.

 

 

دیدگاه خود را نسبت به این مطلب برای ما ارسال کنید

ارسال دیدگاه

دیدگاه های کاربران

    دیدگاهی وجود ندارد