اسکالپ ترید چیست؟ معرفی انواع معاملات اسکالپ تریدینگ

اسکالپ ترید چیست؟ معرفی انواع معاملات اسکالپ تریدینگ

یکی از پرطرفدارترین استراتژی‌های ترید، اسکالپ تریدینگ است. این استراتژی، تریدر را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سود می‌رساند و آسان‌ترین استراتژی برای معامله‌گران مبتدی در بازار کریپتو به‌حساب می‌آید. پس از خرید دوج کوین، بیت کوین، اتریوم و همه کوین‌ها می‌توان استراتژی اسکالپینگ را روی آن‌ها پیاده کرد و از نوسان‌هایی جزئی که در بازار اتفاق می‌افتد درآمد کسب کرد. اگر علاقه‌مند هستید که در کوتاه مدت از بازار کریپتو سودهای بالا بدست آورید، این مطلب برای شما نوشته شده است. اسکالپ ترید چیست و چگونه می‌توان از طریق آن کسب درآمد کرد؟ در ادامه به این سوال پاسخ داده و انواع معاملات اسکالپ تریدینگ را معرفی می‌کنیم.

آنچه در ادامه خواهید خواند +

اسکالپ ترید  (Scalping Trading)چیست؟

اسکالپ ترید (نوسان‌گیری) یکی از شناخته شده‌ترین و بهترین استراتژی معاملاتی در بازارهای مالی (کریپتو و فارکس) است. در این استراتژی، معامله‌گران با انجام خریدوفروش‌های متعدد در بازه‌های زمانی کوتاه، از نوسانات قیمتی که در بازار اتفاق می‌افتد، کسب درآمد کنند. در استراتژی اسکالپ ترید، تریدرها روندهای کوتاه مدت قیمتی را شناسایی می‌کنند. سپس با استفاده از ابزارها و تکنیک‌های تحلیل تکنیکال، نقاط ورود و خروج خود را تعیین می‌کنند. درصورتی‌که معاملات اسکالپ با رعایت نکات ترید انجام شود؛ سودهای کوچکی دارند. اما تریدرها با انجام خریدوفروش‌های متعدد و نوسان‌گیری روی چند رمز ارز، می توانند سود‌های کلان کسب کنند. اسکالپ تریدینگ، استراتژی پر ریسکی است و برای موفقیت در آن، باید در زمینه تحلیل تکنیکال و مدیریت ریسک، دانش و تجربه کافی داشت.

اسکالپر کیست؟

اسکالپر یا معامله‌گر اسکالپ به فردی گفته می‌شود که در معاملات خود از استراتژی اسکالپینگ استفاده می‌نماید. اسکالپرها با تکیه بر دانش و مهارت خود، سعی می‌کنند در معاملات خود با قیمت پایین خرید کنند و با قیمت بالا رمز ارز خریداری شده را به فروش برسانند. در واقع یک فرد فعال در حوزه ارز دیجیتال زمانی به یک اسکالپر تبدیل می‌شود ‌که بتواند تحلیل تکنیکال انجام دهد و نوسانات کوتاه مدت قیمت‌ها را کنترل کند. همچنین قادر باشد حجم بالایی از معاملات را بدون استرس و هیجان به خوبی مدیریت نماید. اسکالپرهای حرفه‌ای، برای جلوگیری از ضررهای بزرگ از استراتژی خروج سخت‌گیرانه در معاملات اسکالپینگ خود استفاده می‌کنند. در نتیجه در معاملات آن‌ها سودهای اندک تبدیل به سودهای بزرگ می‌شوند.

مزایا اسکالپ ترید

  • اسکالپ تریدینگ یکی از انواع استراتژی‌های معاملاتی محسوب می‌شود که با رعایت نکات مهم ترید، سود بالایی خواهد داشت.
  • از آنجایی که زمان معاملات کوتاه و محدود است، اگر نکات ترید را در هنگام اسکالپ ترید رعایت کنید؛ ریسک معاملات کمتر خواهد بود.
  • احتمال ضرر در این شیوه معاملاتی نسبت به سایر شیوه‌ها کمتر است، اگر با همه سرمایه خود ترید نکنید.
  • این استراتژی برای کسانی که مایل به نگهداری بلند مدت دارایی‌های خود نیستند، مناسب است. زیرا در همین زمان کوتاه می‌توانند سود کسب کنند.
  • افراد مبتدی و تازه‌کار بعد از دریافت آموزش‌های مربوط به اسکالپ می‌توانند از این استراتژی استفاده کنند و در کار خود موفق شوند.
  • با انتخاب این استراتژی دست یافتن به اهداف معاملاتی سریع‌تر اتفاق می‌افتد. در نتیجه تریدر راحت‌تر می‌تواند احساسات و هیجانات خود را کنترل نماید.

معایب اسکالپ ترید

  • اسکالپ برای افرادی که در زمینه دانش ریاضی ضعیف هستند و سرعت عمل محاسبات آن‌ها پایین است به هیچ عنوان مناسب نیست. چون احتمال موفق نشدن و شکست خوردن این افراد بسیار بالا خواهد بود.
  • به دلیل تغییر لحظه به لحظه قیمت‌ها، تریدر استرس زیادی را تجربه خواهد کرد. اگر نمی‌توانید بر اضطراب خود غلبه کنید این استراتژی برای شما مناسب نیست.
  • تریدر موظف است که قیمت‌ها را به صورت لحظه‌ای چک کند زیرا همانطور که گفتیم قیمت‌ها به صورت لحظه‌ای تغییر می‌کنند.

معرفی انواع معاملات اسکالپ تریدینگ

سه روش معامله اسکالپینگ با استراتژی معاملاتی کوتاه‌ مدت که در آن تریدرها می‌توانند در بازه‌های زمانی چند دقیقه تا چند ساعت، از تغییرات قیمت رمز ارزها در بازار سود ببرند، به شرح زیر است.

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
طریقه خرید و نحوه فروش تتر در کوینکس چگونه است؟

۱- اسکالپینگ بر اساس الگوی پرایس اکشن (Price Action)

اسکالپینگ بر اساس الگوریتم پرایس اکشن اولین استراتژی معاملاتی است که با الگوهای کندل استیک، الگوهای هارمونیک و سایر الگوهای قیمتی، نقطه ورود سرمایه به یک رمز ارز و نقطه خروج آن را شناسایی کند. استفاده از این الگوریتم برای تایم فریم‌های یک ساعت و 30 دقیقه‌ای قابل اجرا است. این بازه زمانی کوتاه مدت در الگوریتم پرایس اکشن بدین معناست که تریدرها می‌توانند در اسکالپینگ از تغییرات کوچک قیمت در بازه‌های زمانی کوتاه‌ مدت سود ببرند. در نظر داشته باشید که قبل از شناسایی نقطه ورود و خروج با کمک پرایس اکشن، روند کلی نمودار قیمتی رمز ارز مورد نظر را در بازه زمانی بلند مدت بررسی کنید. همچنین در نظر داشته باشید که مهمترین نکته برای معاملات بر اساس استراتژی Price Action، مدیریت ریسک سرمایه و مشخص کردن حد ضرر است.

۲- نحوه کار اسکالپینگ بر مبنای فیبوناچی

در استراتژی اسکالپینگ فیبوناچی از نسبت‌های فیبوناچی برای شناسایی نقاط ورود و خروج رمز ارز استفاده می‌کنند. نسبت‌های فیبوناچی، اعداد ریاضی هستند که در تحلیل تکنیکال از آن‌ها کمک گرفته و نقاط حمایت و مقاومت، روندها و الگوهای قیمتی را به کمک آن‌ها شناسایی می‌کنند. برای اسکالپینگ بر مبنای فیبوناچی سه مرحله زیر را باید انجام داد:

  • شناسایی سطوح فیبوناچی: در مرحله اول، تریدر باید سطوح فیبوناچی را در نمودار قیمت ارز رمزنگاری شده، شناسایی کند.
  • تعیین نقاط ورود و خروج: سپس معامله‎گر باید نقاط ورود و خروج خود را بر اساس سطوح فیبوناچی تعیین کند.
  • مدیریت ریسک: در مرحله آخر تریدر باید میزان ریسک و حد ضرر معامله را تعیین کرده و پس از باز کردن پوزیشن آن را عمل کند.

۳- اسکالپینگ بر اساس الگوی شمع ژاپنی

از استراتژی الگوی شمعی در اسکالپینگ برای پوزیشن‌های کوتاه مدت استفاده می‌شود. این الگو قیمتی از کندل‌های استیک تشکیل شده‌اند. این الگو اطلاعاتی نظیر قیمت باز، قیمت بسته، قیمت بالا و قیمت پایین را در یک بازه زمانی مشخص ارائه می‌دهد. 3 الگو شمع ژاپنی رایج برای اسکالپینگ عبارتند از:

  • ابر سفید: نشان‌ از یک روند صعودی است و سیگنال خرید را صادر می‌کند.
  • ابر سیاه: این الگو خلاف ابر سفید است و نشان‌دهنده یک روند نزولی است و سیگنال فروش را صادر می‌کند.
  • دوجی: این الگو نشان می‌دهد که بازار قطعیت ندارد و نمی‌تواند سیگنال ورود یا خروج را صادر کند.

معامله‌گر می‌تواند بر اساس الگوی شمع ژاپنی در شرایط زیر وارد معامله شود

  • پس از تشکیل یک الگو صعودی مانند ابر سفید: نشان از ادامه روند صعودی است.
  • پس از تشکیل یک الگو نزولی مانند ابر سیاه: به‌ معنی ادامه روند نزولی است.

تریدر می‌تواند بر اساس الگوی شمع ژاپنی در شرایط زیر از بازار خارج شود

  • پس از تشکیل یک الگو معکوس مانند دوجی: به معنی تغییر روند قیمتی رمز ارز است.
  • پس از رسیدن قیمت به یک حد ضرر: این امر نشان‌ عدم موفقیت معامله است.

بهترین اندیکاتور استراتژی اسکالپ در ارزهای دیجیتال

اصلی‌ترین ابزارهای تحلیل تکنیکال، اندیکاتورها هستند. اندیکاتورها کمک می‌کنند که نمودارهای قیمتی ارزهای رمزنگاری شده را تحلیل کنید و آینده قیمتی آن‌ها را حدس بزنید. پلتفرم‌های زیادی است که اندیکاتورها را به رایگان در اختیار تریدرها قرار می‌دهد و تریدینگ ویو (TradingView) یکی از آن‌ها است. 4 نمونه زیر، بهترین اندیکاتورهای مناسب برای اسکالپ ترید هستند.

۱- معاملات اسکالپینگ با استفاده از اندیکاتور اسیلاتور استوکاستیک (Stochastic Oscillator)

Stochastic یکی از پرکاربردترین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال است که تریدرها برای شناسایی روند بازار و اندازه‌گیری نوسان قیمتی رمز ارزها از آن استفاده می‌کنند. این اندیکاتور از دو خط %K (به رنگ آبی) و %D (به رنگ قرمز) تشکیل شده است که بین 0 تا 100 نوسان می‌کنند. خط %K نوسان‌های قیمت رمز ارزها را معمولا در بازه زمانی 9 روزه (بازه کوتاه مدت) اندازه‌گیری می‌کند. خط %D، میانگین متحرک خط %K را در بازه‌ ۱۴ روز (بلند‌ مدت‌)، محاسبه می‌کند. کاربردهای اندیکاتور اسیلاتور استوکاستیک برای ترید اسکالپینگ عبارتند از:

  • شناسایی روندهای بازار: زمانی‌که خط %K بالای خط %D قرار می‌گیرد؛ رونده بازار صعودی و زمانی‎که خط %K پایین خط %D قرار بگیرد؛ روند بازار نزولی است.
  • شناسایی نقاط ورود و خروج: تریدرها از خطوط %K و %D برای شناسایی نقاط اشباع خرید و اشباع فروش استفاده می‌کنند و با شناسایی نقاط اشباع خرید و فروش نیز می‌توانند نقاط ورود و خروج در یک معامله را مشخص کنند. پیش‌تر گفتیم که این دو خطوط آبی و قرمز رنگ بین 0 تا صد نوسان می‌کنند. مناطق بین ۳۰ تا ۷۰ نشان‌دهنده مناطق متعادل بازار، مناطق زیر ۳۰ نشان‌دهنده اشباع فروش و مناطق بالای ۷۰ نشان‌دهنده اشباع خرید است.

در واقع با این اندیکاتور تحلیل تکنیکال، تریدرها می‌توانند موجهای بازار را پیدا کنند و حرکات مثبت و منفی رمز ارزها را تشخیص دهند. طبق تاریخ بازار کریپتو، رمز ارزها در این بازار در بالاترین یا پایین‌ترین نقاط بازه زمانی، تغییر مسیر می‌دهند که با اندیکاتور اسیلاتور استوکاستیک می‌توان آن را تشخیص داد.

۲- معاملات اسکالپینگ با استفاده از اندیکاتور RSI (شاخص قدرت نسبی)

اندیکاتور RSI که با نام شاخص قدرت نسبی شناخته می‌شود؛ اندیکاتور پرطرفدار دیگری است که حرفه‌ای‌ها از آن استفاده می‌کنند. با این‌حال به‌دلیل سادگی که دارد، می‌تواند به مبتدیان در شناسایی نقطه ورود و خروج در یک معامله اسکالپینگ کمک کند. نکاتی که در استفاده از این اندیکاتور باید بدانید:

  • اگر شاخص قدرت نسبی روی نمودار یک رمز ارز بالا 70 باشد یعنی آن ارز رمزگذاری شده در منطقه اشباع خرید قرار دارد (Overbought). زمانی‌که نمودار قیمتی یک رمز ارز به این نقطه می‌رسد، به احتمال زیاد قیمت آن کاهش می‌یابد.
  • اما اگر اندیکاتور RSI روی نمودار یک رمز ارز زیر 30 باشد یعنی رمز ارز در منطقه اشباع فروش قرار گرفته است (Oversold). در نتیجه زمان مناسبی برای خرید آن رمز ارز است زیرا احتمال افزایش آن بالا است.
مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
نحوه خرید ارز دیجیتال از صرافی ها چگونه است ؟

۳- معاملات اسکالپینگ با استفاده از میانگین متحرک یا مووینگ اوریج (Moving Average)

اندیکاتور تکنیکال مووینگ اوریج با محاسبه میانگین قیمت‌های پیشین یک رمز ارز در بازه‌های زمانی مختلف، یک خط را در نمودار قیمت ایجاد می‌کند. این خط روند صعودی یا نزولی رمز ارز را مشخص می‌کند و می‌توان بر اساس آن بهترین نقطه ورود و خروج روی یک رمز ارز را تشخیص داد. Moving Average یا همان میانگین انواع مختلفی داره که رایج‌ترین آن به شرح زیر است:

  • میانگین متحرک ساده (SMA):همانطور که از نام آن پیداست ساده‌ترین نوع میانگین متحرک است و با جمع قیمت‌های گذشته رمز ارز در بازه زمانی مورد نظر و تقسیم آن بر تعداد قیمت‌ها، محاسبه می‌شود.
  • میانگین متحرک نمایی (EMA): حساسیت بیشتری نسبت به قیمت‌های اخیر ارز رمزنگاری شده دارد.
  • میانگین متحرک نمایی وزن‌دار (WMA): قیمت‌های اخیر را بیشتر از قیمت‌های پیشین یک رمز ارز در نظر می‌گیرد.

چند نکته‌ای که باید در هنگام استفاده از اندیکاتور میانگین متحرک در نظر داشته باشید

هیچ‌کدام از اندیکاتورهای Moving Average دقیق نیستند. پس استفاده از چند میانگین متحرک با دوره‌های زمانی مختلف را جدی بگیرید تا سیگنال‌های دقیق‌تری را بدست آورید. همچنین از سایر ابزارهای تحلیل تکنیکال برای اطمینان بیشتر، استفاده کنید تا بتوانید تصمیمات معاملاتی دقیق‌تری بگیرید.

۴- معاملات اسکالپینگ با استفاده از حمایت و مقاومت (Support and Resistance)

سطح مقاومت و سطح حمایت در نوسان قیمتی رمز ارزها از اتصال نقاط ماکزیمم و مینیمم روی نمودار بدست می‌آید. در واقع، حمایت سطحی است که تمایل دارد، روند کاهشی قیمت یک رمز ارز متوقف شود. در این سطح میزان تقاضا برا عرضه افزایش پیدا می‌کند و نتیجه آن افزایش قیمت ارز مورد نظر است. مقاومت سطحی است جلوی افزایش قیمت یک رمز ارز را می‌گیرد. این سطح نتیجه بالا رفتن عرضه و کم بودن تقاضا اتفاق می‌افتد. این دو سطح را می‌توان برای بازه‌های زمانی کوتاه مدت و بلند مدت محاسبه کرد. برخی از رایج‌ترین روش‌های شناسایی سطوح حمایت و مقاومت عبارتند از:

  • حمایت و مقاومت افقی: سطوحی هستند که به‌صورت افقی روی نمودار کشیده می‌شود و در گذشته نمودار قیمت چندین بار با آن‌ها برخورد کرده است.
  • حمایت و مقاومت روندی: سطوحی هستند که در آن سطح‌ها نمودار قیمت در روند صعودی یا نزولی خود با آن‌ها برخورد داشته است. با کشیدن این سطوح روی نمودار، خط روند صعودی یا نزولی شناسایی می‌شوند.
  • حمایت و مقاومت کانالی: سطوحی هستند که به‌صورت کانال کشیده می‌شوند و نمودار قیمت ارز دیجیتال در این کانال به‌صورت صعودی یا نرولی با سطح‌های مقاومت و حمایت برخورد می‌کند.

نکاتی که هر اسکالپری باید به آنها توجه کند

اسکالپینگ در واقع یکی از روش‌های معاملاتی سودآور در بازار فارکس و ارزهای دیجیتال است. از آنجایی که تمام بازارها، استاندارد لازم برای اجرا کردن این سبک معاملات را ندارد؛ لازم است که اسکالپرها پیش از معامله به ۴ نکته مهم زیر توجه کنند.

۱- نقد شدن یا نقدشوندگی رمز ارز

منظور از نقد شدن همان حجم سفارشاتی است‌ که در یک زمان مشخص در بازار اجرا می‌گردد. معمولا چنین موضوعی از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا در این سبک معامله، اسکالپر به دنبال نوسانات کوچک بازار است و تمایل دارد سفارشات مطابق قیمت‌های درخواستی به اجرا دربیایند. در واقع یک جابجایی کوچک در سفارشات احتمال زیان کردن اسکالپر را بالا می‌برد. به بیان دیگر هر چه میزان نقد شوندگی و نقد شدن یک رمز ارز بیشتر باشد سفارشات دقیق‌تر انجام می‌شوند و سود اسکالپر بیشتر خواهد شد. در واقع نقدشوندگی بیشتر رمز ارز خریداری شده برابر است با سود بیشتر اسکالپر.

۲- توجه به اسپرد و کمیسیون دریافتی

هر اسکالپر روزانه بین 10 تا 100 معامله انجام می‌دهد و مدام وارد بازار می‌شود. به همین منظور اسپرد یا همان تفاوت قیمت خرید و فروش برای اسکالپرها به یک موضوع ناخوشایند، تبدیل می‌شود. چون در این صورت برای رسیدن آن‌ها به سود باید حرکت‌ها و سودهای بزرگتری در بازار رخ دهد. به همین منظور از جمله نکاتی که یک اسکالپر باید بداند این است به میزان اسپرد معاملات توجه کند. در واقع بازارهایی که میزان نقد شوندگی آن‌ها بالا است اسپرد پایین‌تری دارند.

علاوه‌بر اسپرو، کمیسیون از جمله نکات مهمی است که افراد در استراتژی اسکالپ باید به آن توجه کنند. چون مباحثی همچون دریافت یا عدم دریافت کمیسیون، از یک بروکر به بروکر دیگر و یا حتی در حساب‌های معاملاتی یک بروکر نیز هر کدام مسائل متفاوتی هستند. معمولا بعضی از بروکرها اسپردهای بالاتری دارند، در مقابل برخی بروکرها اسپرد خود را کاهش می‌دهند. در واقع آن‌ها با دریافت کمیسیون  این مسئله را جبران می‌کنند. به همین منظور به اسکالپرها توصیه می‌کنیم که حتما بروکرها را از نظر موضوعاتی همچون اسپرد و کمیسیون را با هم مقایسه نمایند و بروکری مناسب با سبک خود انتخاب کنند.

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
استاپ لاس چیست و چه کاربردی در ترید دارد ؟

۳- دقت در انتخاب حجم اهرم

استفاده کردن از اهرم مکانیزمی بوده که امکان کسب سود را تا حد زیادی بالا می‌برد. البته باید توجه داشت که انتخاب انتخاب اهرم بالا در معاملات اسکاپ، سبب افزایش ریسک معاملات نیز خواهد شد. در واقع ممکن است که اشتباه کردن در انتخاب اهرم باعث از بین رفتن کل سرمایه گردد. در نتیجه اسکالپرها باید در انتخاب و استفاده از اهرم در اسکالپ تریدینگ دقت کنند و وسواس به خرج دهند.

۴- پیگیری گزارش های خبری

پیگیری گزارش‌های خبری از جمله نکاتی بوده که اسکالپرها باید به آن توجه داشته باشند. چون همانطور که در سایر بخش‌های این مطلب بیان کردیم، بازار نوسان دارد و بی اطلاعی از اوضاع و خبرهای منتشر شده می‌تواند به ضرر اسکالپر تمام شود. در نتیجه به اسکالپرها توصیه اکید می‌شود که حتما به تقویم اقتصادی کارگزار توجه کنند و از حوادث مهم بی‌خبر نباشند.

ویژگی‌های اسکالپر موفق

برای موفقیت در هر کار، حرفه و تخصصی فرد باید یک‌سری توانمندی‌ها یا ویژگی‌های خاص برخوردار باشد. معمولا افرادی که در استراتژی اسکالپ دچار شکست نمی‌شوند بلکه به عنوان یک اسکالپر موفق شناخته می‌شوند دارای ویژگی‌های زیر هستند:

  • منظم بودن: اولین ویژگی مشترک بین تمام اسکالپرهای موفق این است منضبط و منظم هستند. در واقع آن‌ها به استراتژی معاملاتی که انتخاب کرده‌اند به خوبی عمل می‌کنند.
  • جنگنده بودن: از دیگر ویژگی‌های یک اسکالپر موفق این است که سایر معامله گران را تحت عنوان دشمن و بازار را منطقه جنگی فرض کند. در واقع اکثر اسکالپرهای موفق نگرش «ما در مقابل آن‌ها» را در برنامه معاملاتی خود لحاظ می‌کنند.
  • سرعت عمل بالا و داشتن قدرت تصمیم‌گیری سریع: معمولا به دلیل محدود بودن بازه زمانی انجام معاملات، اسکالپر باید بتواند در کمترین زمان ممکن بهترین تصمیم را بگیرد.
  • قوه تحلیل بالا: یک اسکالپر زمانی می‌تواند در کار خود موفق شود اصول تحلیل تکنیکال را به خوبی بداند. همچنین توانایی تحلیل روند بازار داشته باشد.
  • منعطف بودن: یک فرد موفق باید قادر باشد خود را با شرایط بازار به خوبی وفق دهد.
  • قدرت تحمل استرس و هیجان: از آنجایی که در استراتژی اسکالپ قیمت‌ها به شکل لحظه‌ای تغییر می‌کند. فردی که این استراتژی را انتخاب می‌نماید باید در برابر استرس و هیجان قدرتمند باشد.
  • صرف زمان و انرژی: آخرین ویژگی یک اسکالپر موفق این است که برای انجام کار خود زمان و انرژی لازم را صرف کند.

تکنیک‌های مهم در استراتژی معاملاتی اسکالپ

اسکالپ سریع‌ترین و سودده‌ترین روش معاملاتی برای کسب سود در بازارهای مالی کریپتو و فارکس است. اما در نظر داشته باشید که اگر می‌خواهید از این روش ترید کنید و درآمد کسب کنید باید تکنیک‌های مهم در نوسان‌گیری را بشناسید و آن‌ها را در هنگام ترید رعایت کنید. تکنیک‌های مهم در استراتژی معاملاتی اسکالپ عبارتند از:

  1. ارزهای نقد شونده را در بازار دیجیتال انتخاب کنید.
  2. اگر مبتدی هستید تمرکز خود را بر روی نوسان‌گیری تنها یک رمز ارز بگذارید.
  3. تا حد امکان از ترید روی چند رمز ارز چشم‌پوشی کنید زیرا احتمال شکست و از دست دادن سرمایه را بالا می‌برد.
  4. هرچه نوسان یک رمز ارز بیشتر باشد، در استراتژی اسکلپ سود بیشتری خواهد داد. اما در نظر داشته باشید که معامله روی ارزهای پر نوسان بسیار خطرناک است و باید همه جوانب احتیاط را در مورد نوسان‌گیری روی آن‌ها رعایت کنید.
  5. قبل از آن‌که وارد معامله شوید، یک استراتژی برای خروج از معامله انتخاب کنید و به آن پایبند باشید.

از اندیکاتورهای تکنیکال مناسب استفاده کنید و همه سرمایه خود را در یک پوزیشن استفاده نکنید. توصیه می‌کنیم برای حفظ سرمایه در بازارهای مالی بخشی از سرمایه خود را تبدیل به ووچر کنید.

کلام آخر؛ انتخاب بهترین استراتژی اسکالپ

با توجه به این که تمام اسکالپرها به دنبال انتخاب بهترین استراتژی اسکالپ‌ هستند باید گفت که انتخاب بهترین استراتژی اسکالپ به عوامل زیر وابسته است:

  • زمان و سرمایه: معمولا اسکالپ تریدینگ جزو استراتژی‌های پرخطر محسوب می‌شود و نیازمند زمان و سرمایه زیاد است. در نتیجه کسانی که زمان و سرمایه کافی ندارند بهتر است که از سایر استراتژی‌ها استفاده نمایند.
  • تجربه و دانش: افراد تازه‌کار که با استراتژی‌های معامله آشنا نیستند بهتر است که در ابتدای راه از یک استراتژی ساده استفاده نمایتد و سپس به دنبال استراتژی‌های پیچیده‌تر بروند.
  • سبک معاملاتی و تیپ شخصیتی: بعضی از معامله‌ کنندگان برای پیش بینی نوسان‌های قیمت از تحلیل تکنیکال استفاده می‌نمایند. برخی دیگر نیز سایر تحلیل‌ها مانند تحلیل رفتاری یا تحلیل بنیادی استفاده می‌کنند. پس می‌توان گفت که سبک معاملاتی و تیپ شخصیتی فرد بستگی دارد.

دیدگاه خود را نسبت به این مطلب برای ما ارسال کنید

ارسال دیدگاه

دیدگاه های کاربران

    دیدگاهی وجود ندارد