رمز ارز USDT یکی از مهمترین توکن های کریپتو کارنسی است و شناخت همه چیز در مورد ارز دیجیتال تتر یکی از مراحل ورود به این بازار محسوب می شود. باید بدانیم تتر چه کاربردی دارد؛ چگونه باید از آن استفاده کرد؛ چه صرافی ها و کیف پول هایی آن را ارائه می دهند و در نهایت کسب درامد از تتر چه روش هایی دارد. برای یافتن پاسخ تمام این سوالات با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
نگاهی کلی به همه چیز در مورد ارز دیجیتال تتر
تتر (Tether) که با نماد اختصاری usdt نمایش داده می شود، رمز ارزی است که قیمت آن همیشه برابر با یک دلار است. این ارز دیجیتال یکی از ده ها استیبل کوین بازار کریپتو است. استیبل کوین ها رمز ارزهایی هستند که قیمت آن ها همیشه برابر با مقدار واحدی خواهد بود.
ارز دیجیتال USDT دو کاربرد اصلی دارد. اولین کاربرد دوری از نوسان ها و سقوط بازار است. کاربرد دوم نیز مربوط به انتقال آسان دارایی به پلتفرم های مختلف است.
وبلاگ صرافی آنلاین ارز دیجیتال اکس اونیکس ده ها مقاله و خبر پیرامون ارز دیجیتال Tether و سایر رمز ارزها و همچنین آموزش ارز دیجیتال منتشر کرده است که منبع اطلاعاتی بسیار خوبی برای آموزش و افزایش دانش پیرامون دارایی های دیجیتال محسوب می شود.
جایگاه USDT در میان استیبل کوین ها
تتر مهمترین استیبل کوین بازار ارزهای دیجیتال است. ده ها یا شاید صدها استیبل کوین دیگر توسعه پیدا کرده اند. قیمت اکثر این استیبل کوین ها برابر با ارز ملی کشور های میزبان است و در برخی موارد هم قیمت استیبل کوین با یک کالا یا دارایی فیزیکی (مثل طلا) برابری می کند.
تتر در سال ۲۰۱۴ توسعه یافته است و از این نظر قدیمی ترین استیبل کوین بازار محسوب می شود. این در حالی است که اتریوم در سال ۲۰۱۳ و بیت کوین در سال ۲۰۰۹ عرضه شده است. در حقیقت USDT جزو اولین رمز ارزهای توسعه یافته به حساب می آید.
در حال حاضر Tether سومین رمز ارز برتر کریپتو کارنسی از نظر حجم بازار (market cap) است. این در حالی است که نوسان های تتر نسبت به برخی از استیبل کوین ها بیشتر است اما سابقه بیشتر این توکن باعث شده همچنان به عنوان محبوب ترین استیبل کوین شناخته شود.
تتر چگونه کار می کند؟
یکی از موضوعات مهم در مورد ارز دیجیتال تتر، نحوه فعالیت و چگونگی پایداری قیمت تتر است. بنیاد توسعه Tether به ازای هر توکن USDT، یک دلار آمریکا در حساب های بانکی ذخیره سازی می کند. این دلار ها پشتوانه قیمتی تتر هستند. به همین دلیل مشکلی از بابت نقد شدن دارایی یا مدیریت سرمایه های در گردش به وجود نخواهد آمد.
قیمت ارز دیجیتال USDT به طور پیش فرض یک دلار است. اگر درخواست ها برای خرید این ارز دیجیتال افزایش یابد، طبیعی است که شاهد رشد قیمت دارایی باشیم. در این جا بنیاد Tether وارد بازار می شود و با افزایش عرضه، از رشد قیمت جلوگیری می کند. در طرف مقابل اگر درخواست ها برای خرید USDT کاهش پیدا کند، الگوریتم های مدیریت بازار سرعت عرضه را پایین می آورند تا حجم تقاضا با میزان عرضه به توازن برسد.
فرایند ذکر شده توسط الگوریتم های دقیق و اتوماتیک پیاده سازی می شود. به همین دلیل ارز دیجیتال تتر نوسان های بسیار کمی دارد. از طرفی هر نوسان به سرعت جبران می شود و قیمت به ۱ دلار باز می گردد.
بنیاد توسعه تتر
بسیاری از سرمایه گذاران قبل از خرید USDT می خواهند بدانند ارز دیجیتال تتر برای کدام کشور است. شرکت آیفینکس (iFinex) متولی توسعه Tether و گرداننده اصلی چرخه اقتصادی این ارز دیجیتال است. این شرکت صرافی بیتفینکس (bitfinex) را هم راه اندازی کرده است.
شرکت آیفینکس در ابتدا نام ریل کوین (real coin) را برای تتر انتخاب کرده بود اما پس از مدت کوتاهی نام اولین استیبل کوین کریپتو کارنسی را به Tether تغییر دارد. این شرکت در سال ۲۰۱۹ نیز استیبل کوین دیگری با نام تتر گلد (Tether Gold) توسعه داد که پشتوانه آن طلای فیزیکی است.
شرکت آیفینکس از طریق سود پشتوانه های ذخیره شده در حساب های بانکی درآمدزایی می کند. علاوه بر این صرافی بیتفینکس برای عرضه USDT کارمزد اندکی از کاربران و معامله گران دریافت می کند.
شایعات مربوط به کلاهبرداری تتر
دنیای ارز های دیجیتال پر از کلاهبرداری ها، شایعات و داستان های پر حرف و حدیث است. تتر نیز در مواقع مختلفی اسیر حواشی گوناگونی شده است. در بهار سال ۲۰۱۹ دفتر دادستان کل نیویورک فرضیه کلاهبرداری تتر را مطرح کرد. این نهاد قانونی مدعی شد بنیاد Tether برای جبران خسارت هایش ۸۵۰ میلیون دلار از پشتوانه های توکن USDT برداشت کرده است. برداشت تتر توسط بنیاد توسعه دهنده یک تخلف آشکار است.
بنیاد توسعه Tether این اتهام را رد کرد. پای صرافی بیتفینکس هم به این موضوع باز شد. دعوای حقوقی این دو نهاد تا مدت ها ادامه داشت. در همان ماه های اول نوسان های شدید در قیمت USDT ایجاد شد. در آن زمان استیبل کوین های دیگری مثل USDC فرصت رشد پیدا کردند و بخشی از سهم بازار تتر را تصاحب کردند.
نکات مهم در مورد خرید و فروش تتر
یکی از مهمترین اطلاعات در مورد ارز دیجیتال تتر، آشنایی با نماد اختصاری، لوگو و صرافی های عرضه کننده این استیبل کوین است. با توجه به محبوبیت شدید تتر، تقریبا تمام کیف پول ها و صرافی ها از این ارز دیجیتال پشتیبانی می کنند. با این حال Tether در چندین شبکه مختلف میزبانی می شود و با استاندارد های مختلفی توسعه یافته است.
برخی از مجرمان با استفاده از نماد ها و لوگو های مشابه، اقدام به کلاهبرداری با تتر های تقلبی می کنند. در زمان خرید و فروش این ارز دیجیتال باید به نماد و لوگوی تتر دقت کرد. علاوه بر این شبکه انتقال اهمیت ویژه ای دارد. مبادله تتر های توسعه یافته در اتریوم کارمزد سنگینی خواهد داشت. بنابراین بهتر است به سراغ تتر ترون بروید. تتر اتریوم با نماد ERC-20 نمایش داده می شود و عبارت TRC-20 نشانه توسعه توکن در بلاکچین ترون است.
برای خرید و فروش انواع توکن های Tether می توانید به صرافی آنلاین ارز دیجیتال اکس اونیکس مراجعه کنید. این صرافی از USDT و ده ها رمز ارز پرطرفدار دیگر پشتیبانی می کند و بستری امن، سریع و ارزان برای معاملات رمز ارزی شما خواهد بود.
برای کسب درامد از تتر می توانید این ارز دیجیتال را در پلتفرم های استیکینگ ذخیره سازی کنید. برخی از صرافی های غیر متمرکز امکان استیک USDT و دریافت سودهای دوره ای را فراهم کرده اند. باید دقت داشت سود حاصل از استیک چندان چشمگیر نیست. همچنین امکان تغییر نرخ سود سالانه با توجه به شرایط بازار و صرافی وجود دارد.
مهمترین اطلاعات در مورد ارز دیجیتال تتر کدام است؟
کاربرد ها، نحوه خرید و فروش، نماد و علامت اختصاری تتر مهمترین اطلاعات در مورد ارز دیجیتال تتر است. شناخت همه چیز در مورد ارز دیجیتال تتر مثل چگونگی تثبیت قیمت یا بنیاد توسعه دهنده به ما کمک می کند راحت تر به رمزارز USDT اعتماد کنیم.
کدام صرافی ها ایردراپ رایگان تتر ارائه می دهند؟
ارز دیجیتال Tether به صورت متمرکز و در ازای ذخیره سازی دلار آمریکا عرضه می شود و وعده ایردراپ رایگان تتر احتمالا کلاهبرداری است.
مهمترین کاربردهای تتر چیست؟
در امان ماندن از نوسان های بازار، نقل و انتقال آسان و ارزان دارایی، ذخیره سرمایه به صورت دلاری و استیک USDT مهمترین کاربرد های ارز دیجیتال تتر است.
دیدگاه خود را نسبت به این مطلب برای ما ارسال کنید
ارسال دیدگاهدیدگاه های کاربران