آشنایی با انواع مختلف شبکه های تتر Tether

آشنایی با انواع مختلف شبکه های تتر Tether
علیرضا رحمانی
تاریخ انتشار 2022-07-12

انواع تتر جزو پر کاربرد ترین ارز های دیجیتال هستند و ویژگی‌ های مختلفی دارند. در این مقاله قصد داریم انواع مختلف تتر  را بررسی کنیم و مزایا و معایب هر کدام را بهتر بشناسیم. بسیاری از معامله گران و سرمایه گذاران بارها از این ارز دیجیتال برای جلوگیری از تحمیل خسارت، انتقال دارایی، عقب نشینی از بازار و … استفاده کرده اند. بنابراین شناخت تفاوت انواع تتر و آموزش ارز دیجیتال تتر به ما کمک خواهد کرد تراکنش هایی سریعتر، ارزان تر و امن تر انجام دهیم.

تفاوت انواع تتر
انواع تتر

تتر چیست؟

تتر (Tether) که به دلار دیجیتال معروف است، یکی از مشهورترین استیبل کوین های بازار رمز ارزها است. استیبل کوین ها آن دسته از رمز ارزهایی هستند که ارزش آن ها همیشه ثابت است. قیمت ارز دیجیتال تتر همیشه برابر با یک دلار است. این ارز دیجیتال با نماد USDT در صرافی ها نمایش داده می شود و از نظر حجم بازار سومین رمز ارز کریپتو کارنسی محسوب می شود.

آشنایی با انواع تتر

تتر در شبکه های مختلفی توسعه یافته است. این رمز ارز دارای بلاکچین اختصاصی نیست و به همین دلیل باید از سایر شبکه ها برای عرضه توکن استفاده کند. در ابتدا این استیبل کوین در شبکه بیت کوین عرضه شد اما پس از مدتی شبکه های جدیدتری میزبانی از USDT را آغاز کردند.

آشنایی با انواع تتر
فرق انواع تتر

دلیل به وجود آمدن انواع ارز تتر تفاوت در سرعت، امنیت و کارمزد تراکنش است. بنیاد توسعه Tether تلاش می کند امن ترین و ارزان ترین شبکه ها را انتخاب کند. در حین عال باید سرعت انتقال ارز دیجیتال نیز قابل قبول باشد. انواع مختلف تتر در چه شبکه هایی توسعه یافته اند؟

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
آربیتراژ (Arbitrage) چیست و چه کاربردی دارد؟

همان طور که ذکر شد انواع تتر در شبکه های گوناگونی عرضه شده است که در ادامه به مهمترین موارد اشاره می کنیم.

تتر اومنی (OMNI)

اولین تتر روی شبکه بیت کوین توسعه یافت. در آن زمان حجم تراکنش ها در دنیای بلاکچین و ارزهای دیجیتال اندک بود. به همین دلیل شبکه بیت کوین به راحتی می توانست از پس پردازش تراکنش های Tether برآید. پس از افزایش محبوبیت رمز ارزها و هجوم گسترده سرمایه گذاران به این بازار، کارمزد و مدت زمان پردازش تراکنش های تتر اومنی به شدت افزایش یافت. علاوه بر این بارها شاهد به وجود آمدن اختلال و حملات هکری در این شبکه بوده ایم.

آدرس های تتر اومنی با عبارت BC1 یا اعداد ۱ تا ۳ شروع می شود و معمولا دارای ۳۴ کاراکتر است. برای مثال آدرس زیر مربوط به USDT OMNI است.

1FoWyxwPXuj4C6aSDDjhkjLkj6D4PZgYjA

3BbDtS23Dad32asd32aBs55WRukLKtZdiQ

bc1K4xPDJnghT4Nfg4G4f5HJn5j3jy3j6Q

تتر اتریوم (ERC-20)

اتریوم دومین شبکه ای بود که میزبانی از ارز دیجیتال USDT را آغاز کرد. در حال حاضر اتریوم در میان انواع شبکه های تتر امن ترین بلاکچین محسوب می شود. با وجود این که در سال های گذشته کارمزد و مدت زمان پردازش تراکنش های تتر اتریوم به شدت بالا رفته است اما هنوز هم افراد زیادی از توکن USDT ERC-20 برای جا به جایی تتر استفاده می کنند. آدرس های تتر اتریوم معمولا با 0X آغاز می شود و حاوی ۴۲ کاراکتر است. در زیر یک آدرس Tether در شبکه اتریوم را مشاهده می فرمایید.

0xe15278ff56604bcc40e627aa8f6c171586d85d2e

تتر ترون (TRC-20)

در ادامه معرفی انواع شبکه های انتقال تتر باید به بلاکچین ترون پرداخت. ترون ارزان ترین شبکه برای انتقال تتر محسوب می شود. این بلاک چین که عمر چندان زیادی هم ندارد طی مدت کوتاهی محبوبیت بسیار زیادی به دست آورده است. کارمزدهای ناچیز باعث شده افراد زیادی از TRON برای انتقال USDT استفاده کنند.

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
اتریوم بخریم یا بیت کوین؟ کدام یک بهتر است؟
بررسی تفاوت انواع تتر
انواع شبکه های انتقال تتر

مدت زمان انتقال تتر در شبکه ترون چندان زیاد نیست و معمولا ظرف چند ساعت یا حتی چند دقیقه تراکنش پردازش می شود. البته باید به این نکته اشاره کرد برخی از کارشناسان بلاکچین و ارز دیجیتال شک و تردید هایی در مورد امنیت شبکه ترون دارند. استفاده از الگوی اثبات سهام نمایندگی (DPoS) باعث شده انتقاد های زیادی نسبت به تمرکز زدایی شبکه ترون مطرح شود.

انواع تتر در سایر شبکه ها

شبکه های زیادی برای توسعه Tether داوطلب شده اند. در میان شبکه های جدید می توان به ایاس (EOS) و سولانا (SOL) اشاره کرد. البته تترهای توسعه یافته توسط این شبکه ها هنوز محبوبیت زیادی ندارند اما با توجه به قابلیت ها و ویژگی های این دو شبکه به نظر می رسد در سال های آینده شاهد رقابتی سخت میان ترون، آیاس و سولانا باشیم.

تفاوت انواع تتر در چیست؟

اگر بخواهیم فرق انواع تتر را بررسی کنیم، باید به کارمزد شبکه، سرعت انتقال و امنیت بلاک چین توجه کنیم. تتر اومنی سرعت بسیار کمی دارد و تقریبا یک توکن از رده خارج شده محسوب می شود. تتر اتریوم امنیت بسیار بالایی دارد اما در چند سال گذشته دچار مشکلاتی زیادی شده است. کارمزدهای گران و کندی انتقال باعث شده افراد زیادی به فکر استفاده از سایر گزینه ها بیفتند.

این روزها ترون ارزان ترین و سریع ترین شبکه برای انتقال USDT محسوب می شود. با این حال بنیاد توسعه Tether ترجیح می دهد توکن های بیشتری در شبکه اتریوم داشته باشد؛ زیرا نسبت به امنیت ترون اطمینان خاطر ندارد. با توجه به این که USDT یک رمز ارز متمرکز است، حجم عرضه توسط بنیاد توسعه مشخص می شود. این بنیاد می تواند توکن های موجود در یک شبکه را به شبکه ای دیگر انتقال دهد و توازنی میان درخواست های کاربران و امنیت دارایی ها ایجاد کند.

مطالبی که پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید
ارز بیبی دوج چیست؟ (صفر تا صد بیبی دوج)

انواع تتر در تراست ولت

کیف پول تراست ولت توسط شرکت بایننس توسعه یافته است و از استاندارد های ERC-20 و BEP-2 پشتیبانی می کند. در نتیجه امکان نقل و انتقال تتر اتریومی در تراست ولت وجود دارد. برای انتقال تتر ترون نیز باید آن را به تتر ضرب شده با استاندارد BEP-2 تبدیل کرد.

انواع تتر در کیف پول متامسک

کیف پول متامسک هم از استانداردهای شبکه اتریوم و بایننس اسمارت چین (BSC ) پشتیبانی می کند. بنابراین در این شبکه نیز می توان تتر اتریومی را خرید و فروش یا نگهداری کرد. برای ذخیره تتر ترون نیز باید از توکن ضرب شده BEP-20 استفاده کرد.

آشنایی با انواع آدرس تتر و بهترین usdt برای انتقال
ارزان ترین شبکه برای انتقال تتر

شما می توانید برای خرید انواع تتر به صرافی آنلاین ارز دیجیتال اکس اونیکس مراجعه کنید. به علاوه برای بررسی اهمیت نوع شبکه انتقال تتر یا مطالعه پیرامون سایر موضوع ها می توانید از مقالات وبلاگ صرافی اکس اونیکس برای آموزش ارز دیجیتال استفاده کنید.

شناخت انواع تتر چه کمکی به ما می کند؟

شناخت انواع تتر به ما در پیدا کردن بهترین شبکه برای انتقال usdt کمک می کند. درک فرق انواع تتر و استفاده از توکن مناسب باعث صرفه جویی در هزینه و زمان خواهد شد.

مهمترین فاکتور برای انتخاب یک بلاکچین از میان انواع شبکه های تتر چیست؟

در ابتدا باید به امنیت اشاره کرد و پس از آن کارمزد و سرعت انتقال مهم است. اتریوم بیشترین امنیت را دارد اما کارمزد انتقال تتر ترون بسیار مقرون به صرفه است.

در حال حاضر تتر در شبکه هایی توسعه یافته است؟

بیت کوین، اتریوم و ترون مهمترین شبکه های توسعه USDT هستند. شبکه های سولانا و آیاس نیز در چند ماه گذشته به این جمع پیوسته اند.

دیدگاه خود را نسبت به این مطلب برای ما ارسال کنید

ارسال دیدگاه

دیدگاه های کاربران

    دیدگاهی وجود ندارد